Proprietarul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a înregistrat o societate cu răspundere limitată, Concord Management and Consulting, în Belarus, potrivit Registrului de stat unificat al persoanelor juridice şi întreprinzătorilor individuali publicat de Ministerul Justiţiei din Belarus, relatează Interfax.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Registrului, SRL-ul a fost înregistrat de Comitetul executiv regional Moghilev la 19 iulie.

Adresa de înregistrare este satul Ciel din raionul Osipovici, unde se află tabăra de campanie destinată găzduirii luptătorilor din PMC Wagner.

Activitatea principală a companiei Concord Management and Consulting este declarată ca fiind "gestionarea bunurilor imobiliare".

Ca proprietar (fondator) al societăţii este declarată societatea cu răspundere limitată "Concord Management and Consulting" avându-l ca patron pe Prigojin Evgheni Viktorovici, precizează Interfax.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.