Şeful Wagner, Evgheni Prigojin, a afirmat, sâmbătă, că unităţile sale au fost atacate de un elicopter, pe o autostradă, şi a ameninţat că ”va distruge totul” în drum, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu se ştie cu exactitate unde se aflau trupele lui Prigojin.

”Una dintre trupele de asalt a fost atacată de elicoptere. Unităţile Wagner sunt intacte, elicopterul este distrus şi arde în pădure”, a afirmat Prigojin, într-un mesaj audio postat pe canalul său de Telegram, adăugând: ”O vom lua ca o ameninţare şi vom distruge totul în jurul nostru”.

CNN a precizat că nu poate verifica aceste afirmaţii şi imaginile video.

Prigojin a mai spus că unităţile sale sunt ”gata să moară”.

”Pentru că murim pentru poporul rus, care trebuie eliberat de aceşti oameni care atacă populaţia civilă, pe care tocmai au atacat-o din elicoptere, la Rostov”, a susţinut el.

Afirmaţiile vin după ce primarul din Moscova Serghei Sobyanin a afirmat, sâmbătă, într-o postare pe Telegram că, ”în legătură cu informaţiile care apar, măsuri teroriste sunt luate la Moscova, cu scopul de a întări măsurile de securitate”.

”Au fost introduse controale suplimentare pe drumuri. Sunt posibile limitări ale organizării de evenimente publice”, a spus Sobyanin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.