Administraţia Trump i-a oferit miercuri seară poziţia de consilier pentru securitate naţională viceamiralului Robert Harward, în urma demisiei lui Michael Flynn ca urmare a controversei generate de discuţiile repetate purtate cu ambasadorul rus de la Washington, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest moment nu este clar dacă viceamiralul Harward a acceptat poziţia de la Casa Albă.

Anterior, Haward a ocupat funcţia de comandant adjunct la Comandamentul Central al Statelor Unite şi are experineţă de luptă ca puşcaş marin SEAL.

Michael Flynn a demisionat luni din poziţia de consilier pentru securitate naţională, după ce presa americană a dezvăluit că discutat în repetate rânduri cu ambasadorul rus de la Washington. O asemenea discuţie a avut loc chiar după ce Barack Obama a anunţat implementarea unor noi sancţiuni şi a expulzat 35 de diplomaţi ruşi din Statele Unite.

Harward s-a născut în Rhode Island, dar şi-a început educaţia în Teheran înainte de Revoluţia Islamică din 1979. De asemenea, acesta a ocupat o poziţie în Consiliul Naţional de Securitate în timpul preşedintelui George W. Bush.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.