Preşedintele Donald Trump a declarat miercuri noaptea că este dornic să instituie aşa-numite ”zone sigure” pentru refugiaţii de război direct în Siria. Nu este pentru prima dată când o asemenea alternativă este luată în considerare, iar populiştii europeni au propus anul trecut instituirea unor zone sigure de înregistrate a refugiaţilor de război în Siria, pentru a combate valul migratoriu spre Europa, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu siguranţă că aş face zone sigure pentru oamenii din Siria”, a declarat preşedintele american într-un interviu exclusiv pentru televiziunea ABC.

De asemenea, miliardarul american a continuat să explice de ce politicienii europeni au comis o eroare colosală atunci când au primit milioane de oameni în Germania şi în alte ţări ale Uniunii Europene.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Săptămâna trecută, preşedintele republican a susţinut într-un interviu exclusiv pentru publicaţia britanică The Times că politica ”porţilor deschise” a reprezentat o ”eroare absolut catastrofală” a Angelei Merkel.

”Eu cred că ea a comis o eroare absolut catastrofală acceptându-i pe toţi aceşti ilegali”, a declarat preşedintele republican al SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.