Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat luni după-amiză un nou atac la adresa primarului londonez, pe care l-a catalogat patetic pentru că a atras atenţia asupra modului în care miliardarul republican i-a scos declaraţiile din context pentru a face un comentariu politic după atentatul terorist de pe London Bridge, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Scuză patetică din partea primarului Londrei, Sadiq Khan, care a trebuit să se gândească rapid cu privire la declaraţia sa că nu există niciun motiv de alarmare. MSM (presa tradiţională - n.r.) se chinuie multn să vândă asta”, a scris preşedintele american într-un mesaj postat pe Twitter.

Primarul Khan i-a îndemnat pe londonezi să nu fie alarmaţi cu privire la suplimentarea prezenţei poliţiştilor pe străzi după atentat, dar miliardarul republican i-a scos această declaraţie din context şi a lansat un atac dur pe Twitter.

”Cel puţin şapte morţi şi 48 de răniţi în atacul terorist şi primarul Londrei ne spune că nu există niciun motiv de alarmare”, a scris în urmă cu o zi preşedintele de la Casa Albă.

Un purtător de cuvânt al primarului londonez a condamnat scoaterea declaraţiilor din context pentru a-i servi lui Trump.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.