Preşedintele Barack Obama l-a felicitat pe republicanul Donald Trump pentru victoria înregistrată în alegerile prezidenţiale şi a anunţat că l-a invitat joi la Casa Albă pentru a discuta despre tranziţia de putere, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Asigurarea unei tranziţii de putere este una dintre priorităţile identificate de către preşedinte la începutul acestui an, iar întâlnirea cu preşedintele ales este următorul pas”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

De asememenea, liderul american a purtat o discuţie telefonică şi cu democrata Hillary Clinton. Obama urmează să facă o declaraţie în cursul acestei zile cu privire la rezultatele alegerilor prezidenţiale.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Barack Obama a susţinut campania prezidenţiabilă a democratei Hillary Clinton şi a participat împreună cu soţia sa la numeroase evenimente de campanie ale fostului secretar de stat. De asemenea, preşedintele i-a predat în mod simbolic ştafeta lui Hillary Clinton la evenimentul de campanie din Pennsylvania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.