Preşedintele Donald Trump şi-a început discursul istoric de la ceremonia de învestire adresându-se ”oamenilor din întreaga lume” şi mulţumind celor care l-au adus până la Casa Albă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi suntem cetăţenii Americii. Noi suntem acum uniţi într-un uriaş efort naţional pentru a ne reconstrui ţara şi a respecta promisiunile pentru oamenii ei. Împreună, noi vom determina calea pe care o va lua America şi întreaga lume pentru mulţi ani care urmează”, a declarat cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite de pe scările Capitoliului.

De asemenea, noul lider american a menţionat că această zi va fi amintită în istorie ca ziua în care oamenii au preluat din nou puterea.

”Bărbaţii şi femeile acestei naţiuni nu vor mai fi niciodată uitaţi. Toată lumea vă ascultă acum”, a precizat Donald Trump.

Preşedintele i-a mulţumit fostului lider democrat care a asigurat un transfer paşnic al puterii la Casa Albă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.