Presa americană relatează că preşedinta formaţiunii franceze de extremă dreapta de la Frontul Naţional, Marine Le Pen, a fost prezentă joi după-amiază în incinta Trump Tower din Manhattan. Aceasta nu a comentat dacă este în metropola newyorkeze pentru a se întâlni cu Donald Trump, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un martor a observat-o pe Marine Le Pen discutând cu trei bărbaţi neidentificaţi în incinta restaurantului din Trump Tower. 

Preşedinta Frontului Naţional nu a comentat dacă este din motive politice sau personale în Manhattan. Sondajele o creditează cu şanse mari pentru a ajunge în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa.

Însă, Marine Le Pen are probleme mari cu privire la finanţarea campaniei prezidenţiale, iar presa franceză a scris anterior că ar putea să recurgă din nou la un împrumut din băncile ruseşti, fiind cunoscută pentru atitudinea favorabilă la adresa lui Vladimir Putin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.