Premierul Franţei, Edouard Philippe, a confirmat miercuri după-amiază că autorităţile franceze l-au arestat, în urma unei operaţiuni de pe autostrada A16, pe principalul suspect pentru atacul asupra militarilor din suburbia pariziană Levallois, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un suspect, care conducea maşina implicată în atac, a fost arestat pe autostradă între Paris şi Boulogne-sur-Mer”, a răspuns premierul francez la o interpelare din Adunarea Naţională.

Anterior, jurnaliştii au relatat că maşina BMW implicată în atac era ciuruită de gloanţe pe autostrada A16 din nordul Franţei.

Şase militari au fost răniţi, dintre care trei sunt internaţi în stare gravă, după ce un suspect a intrat cu un autovehicul marca BMW în soldaţii regimentului de infanterie 35 Belfort, care erau desfăşuraţi prin Operaţiunea Sentinelle în zona centrală a suburbiei Levallois-Perret.

Potrivit jurnaliştilor, maşina principalului suspect a fost oprită în apropierea unei benzinării Total din localitatea Marquise, situată în departamentul Pas-de-Calais.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.