Premierul Marii Britanii, Theresa May, a susţinut luni că parlamentarul laburist Keith Vaz trebuie să ia pe cont propriu o decizie cu privirea la viitoarea sa carieră politică, după ce numele său a apărut într-un scandal sexual alături de un tânăr român, căruia încerca să-i plătească drogurile în schimbul unor favoruri sexuale, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ceea ce este important pentru alegători este să poată să aibă încredere în politicieni, iar din acest motiv avem cu toţii o datorie faţă de oamenii care ne votează. Ceea ce face Keith este doar pentru Keith, iar orice decizie pe care o va lua în acest sens este una personală, însă alegătorii caută în principal înceredere în politiceni”, a precizat premierul. 

Jurnaliştii Daily Mirror au scris despre implicarea parlamentarului laburist într-un scandal sexual, care ar fi implicat inclusiv o discuţie despre achiziţionarea unor droguri. În acest sens, Keith Vaz a discutat cu doi bărbaţi est-europeni, aparent poloneziu, care urmau să-l pună în legătură cu un tânăr român. Laburistul s-a oferit să-i plătească drogurile tânărului român în schimbul unor servicii sexuale.

În urma izbucnirii scandalului sexual, laburistul a demisionat din poziţia de preşedinte al Comisiei pentru Afaceri Interne a Camerei Comunelor.

Keith Vaz a discutat prin mesaje cu cei doi est-europeni despre întreţinerea unor relaţii sexuale în patru cu un român.

“150 de lire sterline pentru tine, pentru prietenul tău şi pentru român”, scria laburistul într-un mesaj.

De asemenea, parlamentarul a întrebat dacă românul vorbeşte engleză şi ia droguri de petrecere.

Pe 27 august, la ora locală 23.30, Vaz s-a întâlnit cu cei doi polonezi într-un apartament pe care îl deţinea în Londra. Românul nu a venit, iar ceilalţi doi est-europeni i-au spus că tânărul a primit 900 de lire sterline de la un alt client.

Keith Vaz s-a prezentat polonezilor drept “Jim”, un vânzător de maşini de spălat industriale, şi a cerut poze cu românul.

Escortele masculine i-au spus că românul preferă cocaina în locul drogurilor de petrecere, iar politicianul, care în urmă cu şase ani a cerut în legislativ măsuri dure pentru a combate tocmai traficul de cocaină, s-a oferit să i-o plătească. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.