Premierul Marii Britanii, Theresa May, a vizitat joi după-amiază spitalele în care sunt internate victimele atentatului terorist de la Londra. Un număr de 40 de persoane au fost rănite, după ce un atacator a intrat cu maşina în trecătorii de pe podul Westminster, iar premierul a vorbit cu victimele care sunt în stare stabilă, precum şi cu personalul medical, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 29 de persoane rămân internate în spitalele londoneze, în vreme ce şapte răniţi sunt în stare critică în urma atentatului de la Westminster.

”Ea a semnat o carte de condoleanţe şi s-a întors la reşedinţa oficială după o vizită privată la spital, unde a petrecut aproximatic 40 de minute vorbind cu victimele evenimentelor de ieri”, a declarat un purtător de cuvânt de pe Downing Street. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Autorităţile l-au identificat pe atacat drept Khalid Masood - în vârstă de 52 de ani şi era originar din Kent, dar locuia în regiunea West Midlands.

Reprezentanţii Scotland Yard au precizat că atacatorul nu era vizat de nicio anchetă în desfăşurare a autorităţilor britanice şi nu au existat niciodată informaţii despre intenţia acestuia de a comite un atentat terorist în Marea Britanie.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa în uma atentatului terorist, printre victime numărându-se şi Khalid Masood, care a fost împuşcat de un al doilea poliţist britanic în curtea palatului Westminster.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.