Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost externat duminică din spital, după ce a fost internat în ziua precedentă din cauza deshidratării, medicii spunând că este sănătos, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus sâmbătă la Spitalul Sheba din Tel Hashomer, lângă reşedinţa sa privată din Caesarea, şi a fost ţinut peste noapte sub observaţie.

Convoiul său a fost văzut plecând din Sheba, în timp ce presa israeliană a citat biroul său spunând că a fost externat.

Într-o declaraţie video de sâmbătă, un Netanyahu zâmbitor şi purtând un blazer a spus că a fost în vacanţă la Marea Galileii fără a se proteja în mod corespunzător de un val de căldură.

Sheba şi-a confirmat duminică diagnosticul iniţial de deshidratare şi a spus că teste suplimentare care implică un holter subcutanat au descoperit că Netanyahu este ”în stare de sănătate cardiacă completă”.

Reuniunea săptămânală a cabinetului israelian, care are loc de obicei duminică, a fost amânată pentru luni, a declarat biroul său.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.