Consiliul Naţional de Siguranţă a Transporturilor din Statele Unite investighează un accident aerian produs, joi, în Pearl Harbor, după ce un elicopter la bordul căruia se aflau cinci persoane s-a prăbuşit în apropiere de insulă, transmite abcnews.go.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, joi dimineaţă, în apropierea USS Arizona Memorial, transmit reprezentanţii Gărzii de Coastă, iar la bordul aparatului de zbor se aflau patru membri ai unei familii şi pilotul.

Dintre cele cinci victime, patru, inclusiv un băiat de 15 de ani, au fost transportate de urgenţă la spital, adolescentul fiind în stare critică, alte două persoane sunt internate în stare stabilă, iar al patrulea a fost externat. Nu există informaţii cu privire la starea celei de-a cincea persoane din elicopter.

Incidentul a fost surprins de un cameraman aflat pe mal.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.