Autorităţile turce se luptă cu flăcările, după ce un incendiu a izbucnit în timpul nopţii într-o zonă militară din provincia sudică Kilis, situată la graniţa dintre Siria şi Turcia, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, zece soldaţi au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza inhalării de fum, potrivit guvernatorului din Kilis.

Imaginile surprinse arată cum un nor negru se formează deasupra incendiului, după ce flăcările s-au extins şi asupra unui depozit de muniţie şi au declanşat o serie de explozii mici.

Pompierii muncesc în continuare pentru a stinge flăcările, în vreme ce soldaţii afectaţi au fost transportaţi la un spital din localitatea Kilis.

Până în acest moment nu este cunoscută cauza incendiului din zona militarizată, care este situată pe autostrada dintre Kilis şi Gaziantep.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.