O operaţiune a poliţiştilor germani este în desfăşurare într-o clădire a unei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă din oraşul Koln, după ce mai mulţi martori au raportat prezenţa unui suspect înarmat. Poliţiştii au blocat accesul în respectiva clădire, în timp ce efectuează percheziţii în birouri, transmite RT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Bild, poliţiştii germani aveau deja un mandat de arestare pe numele unei persoane din agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, însă au primit relatări cu privire la existenţa unei femei înarmate şi forţele speciale au intervenit.

Patru persoane au fost reţinute în timpul percheziţiilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Situaţia nu este clară”, a declarat un purtător de cuvânt.

Presa germană susţine că un martor a alertat autorităţile, după ce o femeie a ameninţat cu o armă o persoană din clădirea agenţiei.

Autorităţile germane sunt în alertă, după ce o serie de patru atacuri au zguduit landul bavarez în ultima săptămână, soldate cu 11 morţi şi 34 de răniţi.

Aceasta este a doua operaţiune lansată joi de poliţiştii germani, după ce o operaţiune a vizat o moschee a comunităţii salafiste şi opt apartamente din localitatea Hildesheim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.