Autorităţile britanice au confiscat vineri după-amiază trei autovehicule în urma unei operaţiuni la o adresă din Bimingham. Este vorba de o dubă şi două maşini ridicate din faţa unei locuinţe cu trei etaje din cartierul Winson Green. Iniţial, poliţiştii au reţinut un bărbat suspectat de organizarea unor ”acţiuni teroriste” la aceeaşi adresă din Birmingham, transmite The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, casa vizată de această operaţiune ar fi în aceeaşi zonă cu locuinţa ocupată de Khalid Masood.

Poliţiştii britanici au confiscat un automobil Ford Ka, un break BMW şi o dubă Renault Kangoo.

Martorii susţin că mai mulţi poliţişti înarmaţi au intrat în locuinţă joi şi au arestat un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani.

Suspectul locuia cu mai multe tinere şi vindea autovehicule în Birmingham.

”Bărbatul pe care l-au ridicat a intrat imediat în dubă, dar avea un rânjet mare pe faţă în acele momente”, a declarat o vecină din Winson Green.

Iniţial, opt persoane au fost reţinute, fiind suspectate că pregăteau ”acţiuni teroriste” în Marea Britanie. Printre acestea se numără trei femei cu vârste cuprinse între 21 şi 39 de ani.

Alte două persoane au fost reţinute în urma operaţiunilor care au avut loc vineri în West Midlands.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.