Un poliţist a fost înjunghiat miercuri pe un aeroportul american, din localitate Flint, statul Michigan (nord), au anunţat surse oficiale, iar presa evocă o posibilă pistă ”teroristă”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţistul a fost înjunghiat de mai multe ori de către un bărbat care a strigat ”Allah Akbar” (”Allah e mare”, în arabă), potrivit postului american NBC News, care a anunţat că incidentul este tratat ca ”un act de terorism”.

Poliţia federală FBI a anunţat într-un comunicat că este ”încă prea devreme să se stabilească natura presupuselor declaraţii (relatate de presă) şi dacă este vorba sau nu de un act de terorism”.

”Potrivit informaţiilor de care dispunem noi în acest stadiu, credem că este vorba despre un incident izolat”, continuă FBI.

Poliţistul rănit se află în stare stabilă, iar Aeroportul Bishop International a fost evacuat, potrivit poliţiei locale.

”Suspectul a fost reţinut, iar în prezent este interogat”, au precizat reprezentanţi ai aeroportului într-un comunicat.

Potrivit unor reprezentanţi ai poliţiei, citaţi de NBC News, suspectul este originar din Québec şi deţine un paşaport canadian.

Aeroportul din Flint a raportat incidentul la ora locală 9.00 (16.00, ora României).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.