Poliţia Naţională a Ucrainei îşi reia activitatea în suburbia Irpin, de lângă Kiev, mare parte din teritoriu fiind ocupat de forţele ruse, a declarat directorul Poliţiei Naţionale a Ucrainei, Ihor Klymenko, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia îşi reia activitatea în Irpin! Soldaţii regimentului special de poliţie din regiunea Kiev sunt pregătiţi să îşi îndeplinească funcţiile poliţieneşti în acest oraş”, a precizat Ihor Klymenko, directorul Poliţiei Naţionale a Ucrainei, miercuri, pe Facebook.

”Sabotorii sunt îndepărtaţi din zonă, dar sarcina principală acum este de a ajuta civilii şi de a-i evacua pe cei care se află încă în Irpin”, a adăugat Klymenko.

”Forţele speciale lucrează îndeaproape cu unităţile militare ucrainene şi ajută la restabilirea activităţii autorităţilor locale din oraş”, a mai spus el.

”Ocupanţii ruşi continuă să bombardeze fără milă Irpin”, a mai precizat oficialul ucrainean.

Irpin se află la nord-vest de Kiev, unde au avut loc lupte aprige şi bombardamente puternice în ultimele săptămâni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.