Poliţia din New York anunţă că la locul atacului din Manhattan au fost găsite o armă pentru paintball şi un pistol cu bile, prezentând totodată şi cronologie evenimentelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Poliţiei, la ora 3.09 pm, un bărbat în vârstă de 29 de ani a intrat cu un camion închiriat al Home Depot pe o alee destinată pietonilor şi bicicliştilor.

Vehiculul şi-a continuat drumul pe alee, rezultatul fiind decesul a opt persoane şi rănirea altor 11, care nu au însă răni care să le pună în pericol viaţa.

În timp ce se îndrepta către sud, camionul s-a ciocnit cu un microbuz şcolar.

După ciocnirea cu microbuzul şcolar, şoferul camionului a coborât din maşină având asupra sa două arme, iar un poliţist a tras în direcţia sa, împuşcându-l în abdomen.

Bărbatul a fost reţinut, iar la faţa locului au fost găsite o armă pentru paintball şi un pistol cu bile, mai menţionează Poliţia din New Yprk pe contul de Twitter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.