Numărul îmbolnăvirilor de covid-19 ”depăşeşte uşor 200.000” în ultimele 24 de ore, anunţă marţi ministrul francez al Sănătăţii François Braun într-o audiere în Adunarea Naţională, Camera inferioară a Parlamentului francez, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al şaptela val al epidemiei covid-19 ”creşte în ultimele zile”, şi ”înregistrăm în medie 120.000 de cazuri (pe zi) în această ultimă săptămână. Numărul cazurilor urmează să depăşească 200.000 în această (marţi) seara”, anunţă ministrul în deschiderea dezbaterii unui proiect de lege ”de supraveghere şi securitate sanitare”.

François Braun este audiatîn Comisia Legilor Adunării cu privire la acest proiect de lege ”în prezent în mod provizoriu un dispozitiv de supraveghere şi securitate sanitare în domeniul luptei împotriva covid-19”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.