Patru bărbaţi au fost inculpaţi cu privire la ”furturi în bandă organizată” şi încarceraţi, suspectaţi de faptul că au comis aproape 200 de spargeri de mai multe luni în Saône-et-Loire şi Jura, a declarat vineri Parchetul de la Chalon-sur-Saône pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei patru bărbaţi inculpaţi şi încarceraţi sunt români, doi în vârstă de 25 de ani, iar doi în vârstă de până în 50 de ani, a precizat procurorul Republicii Damien Savarzeix.

Departamentele Jura şi Saône-et-Loire au fost teatrul, din noiembrie, al ”unui număr important de spargeri”, a precizat jandarmeria într-un comunicat, adăugând că suspecţii au fost arestaţi la 13 ianuarie într-o spargere în Jura.

La arestarea celor patru români - rezidenţi în departamemtul Rhône - au fost mobilizaţi 42 de miliari din cadrul jandarmeriei.

”Numeroase obiecte (au fost) confiscate în cursul unor percheziţii - utilaje, argintărie, bijuterii, computere”, au precizat jandarmii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.