Patru poliţişti au fost ucişi, iar alţi patru răniţi într-un schimb de focuri în timp ce arestau un bărbat în North Carolina, în sud-estul Statelor Unite, anunţă autorităţile locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel puţin un suspect a fost găsit mort în grădina proprietăţii, după ce poliţiştii au ripostat, anunţă pe X Poliţia din Charlotte-Mecklenburg, în urma unei înfruntări care durat aproape trei ore.

Moartea celor patru membri ai forţelor de ordine a fost confirmată de către Departamentul Justiţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

 

Preşedintele Joe Biden a transmis ”condoleanţe şi susţinerea sa”, a anunţat Casa Albă.

Secretarul american al Justiţiei Merrick Garland s-a declarat ”bulversat”, citat într-un comunicat.

Poliţiştii au fost primiţi cu focuri de armă în timp ce interveneau în baza unui mandat pe numele unui bărbat condamnat şi căutat cu privire la deţinetre ilegală de arme de foc, a anunţat în faţa presei şeful poliţeii locale, Johnny Jennings.

Forţele de ordine au ripostat şi au rănit mortal un suspect, după care au fost vizate de focuri de armă provenind din interiorul casei, a anunţat Johnny Jennings.

Un tânăr în vârstă de 17 ani şi o femeie au fost arestaţi, a precizat el.

Şeful poliţiei locale a evocat ”o zi absolut tragică pentru oraşul Charlotte şi pentru meseria de polişist”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.