O femeie în vârstă de 27 de ani a murit din cauza rănilor, în urma unui atac armat soldat cu moartea a doi copiii şi unui ofiţer de poliţie, a anunţat marţi poliţia olandeză, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a murit în urma unei ”drame familiale” în oraşul Dordrecht, a precizat poliţia pe Twitter.

Doi copii, în vârstă de 8 şi 12 ani, au fost ucişi luni noaptea, împreună cu un poliţist în vârstă de 35 de ani, considerat a fi autorul atacului armat, au anunţat forţele de ordine.

Poliţia nu a precizat dacă există vreo legătură între victime, dar a anunţat că atacul armat, într-o casă de la periferia de sud a oraşului Dordrecht, ar fi un ”incident familial”.

Potrivit ziarului olandez de Telegraaf, care citează surse implicate în anchetă, poliţistul şi-a ucis prin împuşcare membrii familiei, după care s-a sinucis, scrie AFP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.