Patru femei au fost înjunghiate, dintre care una este în stare critică, într-un atac comis de un bărbat în vârstă de 60 de ani. Atacatorul s-a năpustit cu un cuţit asupra femeilor aflate în parcarea unui supermarket din nord-vestul Londrei, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au arestat un bărbat în vârstă de 60 de ani, considerat principalul suspect în atac.

Între timp, trei victime au fost transportate la spital şi sunt în stare stabilă, în vreme ce a patra femeie este în stare critică şi a necesitat intervenţia unui elicopter.

Autorităţile au confirmat că incidentul nu este considerat unul terorist.

Un angajat al supermarketului a declarat că atacul a fost complet neprovocat.

”S-a îndreptat spre acele femei. Apoi a început să alerge şi să le atace. Ele nu păreau că îl cunosc. A fost capturat imediat în parcare. Părea că este coerent, era drogat sau doar nebun. Una dintre femei, care era grav înjunghiată în spate, a fugit până la prima secţie de poliţie pentru a ridica alarma. Cu toţii o cunoaştem şi mereu vine aici pentru a-şi face cumpărăturile”, a explicat martorul.

Poliţia a precizat că suspectul a fost pus la pământ cu un aparat de electroşocuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.