Partenerul şefei Guvernului italian Giorgia Meloni, jurnalistul Andrea Giambruno, a fost făcut maţi cu ou şi cu oţet, după ce a sfătuit fetele tinere, la televizor, să nu bea pentru a nu risca să fie violate, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andrea Giambruno se aexprima în direct, într-o emisiune de actualităţi pe care o animă, în zilele de luni, la Rete4, din cadrul grupului Mediaset al familiei Berlusconi, una dintre cele mai mari televiziuni private din Italia.

VIOL ÎN GRUP

El şi invitaţii săi evocau cazuri sordide de violenţe sexuale care au emoţionat Italia în ultimele săptămâni, inclusiv un viol în grup, la începutul lui iulie, la Plermo, a unei tinere în vârstă de 19 ani.

În acest caz, victima a povestit că a fost obligată de către agresorii săi să bea.

Camere de supraveghere o surprind clătinându-se, condusă de către şapte tineri

”Dacă te duci să dansezi, ai tot dreptul să de îmbeţi, nu trebuie să existe niciun fel de neînţelegere sau de rezervă”, a comentat Andrea Giambruno.

”Dar dacă eviţi să te îmbeţi şi să-ţi pierzi cunoştinţa, eviţi totodată, fără îndoială, anumite probleme şi riscul, efectiv, de a te arunca în gura lupului”, a adăugat el.

Lideri din opoziţia faţă de Guvernul lui Giorgia Meloni l-au atacat imediat.

”Îmi exprim solidaritatea cu victima violului de la Palermo, care nu poate, în plus faţă de ceea ce a trăit, să fie ţinta insultelor infamante ale celor care culpabilizează victimele”, a denunţat secretara naţională a Partidului Democrat (PD), Elly Schlein.

”POLEMICĂ SUPRAREALISTĂ”

Cel vizat a denunţat o ”polemică suprarealistă” şi o ”instrumentalizare” a declaraţiilor sale.

El a amintit că el şi invitaţii săi i-au condamnat în numeroase rânduri pe autorii agresiunilor ”abominabile”, pe care i-au catalogat drept ”animale”.

Andrea Giambruno a fost atacat dur şi de către un coleg de breaslă celebru, Enrico Mentana, şeful jurnalului televizat al postului privat La7.

”Dacă ieşi să-ţi faci cumpărăturile cu portofelul şi ţi-l fură, ţi-ai căutat-o. Dacă eşti femeie şi ieşi seara în minijupă şi fără sutien, în cazul în care încă mai eşti afară după miezul nopţii sau dacă bei un pahar în plus, să nu fii surprinsă dacă eşti agresată”, ironizează el pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.