Papa Francisc a ceru, duminică, încetarea atacurilor şi violenţelor din Israel, afirmând că terorismul şi războiul nu vor rezolva nicio problemă, ci doar vor aduce mai multă suferinţă şi moarte oamenilor nevinovaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Războiul este o înfrângere, doar o înfrângere. Să ne rugăm pentru pace în Israel şi Palestina", a spus papa în discursul său săptămânal adresat credincioşilor în Piaţa Sfântul Petru.

Luptătorii Hamas sunt încă prezenţi în oraşele din sudul Israelului, potrivit unui comunicat al grupării, relatează CNN. Totodată, Osama Hamadan, purtătorul de cuvânt principal al Hamas, a declarat pentru Al Jazeera că nu atacă civili. ”Trebuie să faceţi diferenţa între colonişti şi civili. Coloniştii au atacat palestinieni...”, a susţinut el.

Duminică dimineaţă, Ministerul Sănătăţii din Israel a revizuit la 1.864 numărul israelienilor răniţi şi spitalizaţi în urma atacurilor Hamas.



 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.