Papa Francisc, care suferă de o ”uşoară stare gripală”, şi-a anulat întâlnirile prevăzute sâmbătă, anunţă într-un comunicat Vaticanul, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza unei uşoare strări gripale, Papa şi-a anulat, ca măsură de precuaţie, audierile prevăzute azi (sâmbătă), anunţă Vaticanul fără să facă alte precizări.

Papa Francisc, care a împlinit vârsta de 87 de ani în decembrie şi care se deplasează cu un scaun cu rotile. a suferit o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, la genunchi, la coapse şi la colon.

Suveranul Pontif a fost operat, în iunie, de o hernie.

Papa Francisc, care a suferit o ablaţiune parţială a unui plămân în tinereţe, a fost nevoit să-şi anuleze, din cauza unei bronşite, o vizită foarte aşteptată la Dubai, la începutul lui decembrie, la Conferinţa ONU de luptă împotriva modificărilor climatice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.