Gigantul de software Oracle a anunţat că a încheiat toate operaţiunile din Rusia, răspunzând astfel unui mesaj transmis de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Oracle a încheiat toate operaţiunile din Federaţia Rusă. Accesul la asistenţă a fost întrerupt, iar actualizările software şi corecţiile nu mai sunt disponibile pentru descărcare. Oracle a suspendat toate serviciile de consultanţă şi asistenţă avansată pentru clienţi", a anunţat compania.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a lansat un apel către companiile de software, duminică, pe Twitter, el cerându-le acestora să nu asigure suport pentru produsele lor în Rusia.

 

Acum nu pot exista “jumătăţi” de decizii sau “jumătăţi de măsură”. Există doar negru şi alb, bine sau rău! Sunteţi fie pentru pace, fie îl susţineţi pe cruntul agresor rus să ucidă copii şi femei în Ucraina. Microsoft, Oracle, SAP, nu mai asiguraţi suport pentru produsele voastre în Rusia, opriţi războiul!”, a scris Zelenski.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.