Opt persoane au murit într-un accident rutier în lanţ, în care au fost implicate 22 de vehicule, cauzat de o furtună de nisip, pe o autostradă, în Utah, au anunţat autorităţile acestui stat situat în vestul Statelor Unite, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O furtună de nisip în comitatul Millard a antrenat opt morţi, inclusiv doi copii, iar mai mulţi automobilişti au fost răniţi într-o serie de accidente duminică-după-amiaza (ora locală)”, a anunţat luni într-un comunicat Departamentul de Securitate Publică din Utah.

”Mai multe persoane au fost conduse la spitale din regiune, inclusiv trei (persoane) în stare critică”, se arată în comunicat.

”Se pare că 22 de vehicule au fost implicate în accidentele de duminică, după ce rafale violente de vânt au provocat o furtună de nisip care a redus vizibilitatea pe drum”, potrivit aceleiaşi surse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.