Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a anunţat sâmbătă că nu mai este în legătură cu contactele sale de la spitalul Al Shifa din nordul Fâşiei Gaza, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

OMS şi-a exprimat "profunda îngrijorare" pentru siguranţa persoanelor care s-au refugiat în spital din cauza luptelor şi a cerut o încetare imediată a focului.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din enclava palestiniană controlată de Hamas a declarat că operaţiunile la spitalul Al Shifa, cel mai mare din Fâşia Gaza, au fost suspendate sâmbătă din cauza lipsei de combustibil.

OMS s-a declarat "îngrijorată pentru siguranţa şi sănătatea lucrătorilor, a sutelor de pacienţi bolnavi şi răniţi, inclusiv a nou-născuţilor şi a persoanelor strămutate, care se află încă în spital".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.