O statuie de ceară a lui Boris Johnson, care a devenit ţinta ironiilor şi glumelor britanicilor după ce şi-a anunţat joi demisia, a fost descoperit în faţa unei agenţii de căutare de locuri de muncă (”job center”), la Blackpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui sondaj Savanta ComRes, 72% dintre britanici considerau deja că Boris Johnson, fragilizat de o serie de scandaluri, este necesar să plece din post.

Gluma a devenit o atracţie în acest oraş din nord-vestul Angliei, unde numeroşi locuitori au dat fuga să se pozeze cu statuia.

La Londra, Muzeul Madame Tussauds din capitală s-a amuzat, la rândul său, pe seama statuii de ceară a premierului demisonar.

Statuia nu a ajuns,însă, în faţa unui centru de căutare a unui loc de muncă.

Ea se află în continuare în faţa replicii Downing Street din muzeu, însă pe uşa numărului 10, în spatele statuii, a fost agăţat un afiş care anunţă un ”post vacant”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.