O femeie şi un bărbat în vârstă de 20 de ani au fost ucişi sâmbătă seară şi trei persoane au fost rănite după ce asupra maşinii în care se aflau s-a tras cu un Kalaşnikov în parcarea unui McDonald's din Marsilia, a anunţat duminică Parchetul, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cele cinci persoane se aflau în maşina lor în parcarea de la McDonald's când un vehicul s-a apropiat şi le-a împuşcat cu un Kalaşnikov. Şoferul şi pasagerul de pe scaunul din faţă au fost ucişi", iar cei trei pasageri de pe bancheta din spate, doi bărbaţi şi o femeie, au fost răniţi, dintre care doi grav, a declarat procurorul din Marsilia, Nicolas Bessone.

Cel mai probabil, este vorba despre o reglare de conturi între traficanţi de droguri, pentru că cei trei bărbaţi erau "cunoscuţi de justiţie pentru trafic de droguri şi violenţe în regiunea Toulon", după cum a precizat procurorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.