O femeie în vârstă de 89 de ani a murit, iar alte 18 persoane au fost spitalizate, unele cu arsuri grave, într-un incendiu la azilul de bătrâni Santa Justa de la Sevilla, în sudul Spaniei, anunţă miercuri salvatori, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sinistrul a izbucnit marţi seara târziu în acest azil de la Sevilla, iar aproximativ 170 de poliţişti, medici şi salvatori au participat la operaţiuni de salvare, au anunţat într-un comunicat serviciile de urgenţă.

”O femeie în vârstă de 89 de ani a murit în incendiu (...), iar 18 persoane au fost internate la diverse spitale în oraş”, între care cinci persoane cu arsuri grave, au precizat ele.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit la etajul doi, iar fumul s-a răspândit la etajul superior, ceea ce a complicat efortul de salvare a unor bătrâni.

Peste 80 de poliţişti au participat la operaţiuni de evacuare a rezidenţilor.

O anchetă este în curs în vederea stabilirii originii incendiului de la azilul Santa Justa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.