O explozie puternică a zguduit miercuri dimineaţă capitala afgană, în vreme ce martorii susţin că au auzit inclusiv focuri de armă în mai multe zone din Kabul. De asemenea, talibanii au revendicat posibile ”atacuri coordonate” cu un număr necunoscut de victime, care au vizat un sediu al forţelor de securitate, o secţie de poliţie şi un centru de recrutare al armatei afgane, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Putem să auzim focuri de amră. Cred că este vorba de un atac coordonat”, a declarat Abdul Ghafoor, care locuieşte în jumătatea vestică a capitalei Kabul.

Autorităţile afgane nu au confirmat până în acest moment nicio explozie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Între timp, presa locală susţine că o explozie puternică s-a produs pe strada Darulaman, situată în apropierea legislativului afgan şi a Universităţii Americane.

Un reprezentant al armatei a confirmat un atac asupra unei clădiri din estul Kabulului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.