O dubă a intrat, vineri, în două terase din Bruxelles, lângă rue Neuve. Accidentul s-a soldat cu şase victime, cu răni uşoare, relatează Le Libre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O dubă a intrat cu maşina în două terase unde clienţii erau aşezaţi la mese, cu puţin timp înainte de ora locală 13.00, vineri, pe strada Saint-Michel, din centrul oraşului Bruxelles.

Nu se ştie deocamdată dacă a fost un accident sau dacă a fost un act intenţionat. O anchetă pentru localizarea şoferului este în curs.

”Nu ştim dacă este alcoolic sau are probleme psihologice”, a declarat primarul oraşului Bruxelles.

”Pompierii şi serviciile de urgenţă au părăsit faţa locului”, asigură Walter Derieuw, care confirmă că există şase persoane cu răni uşoare.

Duba a fost găsită pe rue du Méridien, nu departe de locul incidentului. Poliţia a confirmat presei flamande că geniştii se ocupă în prezent de vehicul.

Victimele nu suferă ”daune fizice. Dar toate sunt în stare de şoc”, potrivit presei belgiene.

Niciun rănit nu a trebuit să fie evacuat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.