Autorităţile britanice au anunţat joi după-amiază că prima victimă a furtunii Doris şi-a pierdut viaţa în zona centrală a localităţii Wolverhampton, situată în apropiere de metropola Birmingham. Potrivit primelor informaţii, victima este o femeie, care a fost lovită de obiecte doborâte de rafalele puternice de vânt aduse de furtuna Doris în Marea Britanie, transmite The Independent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Două ambulanţe, un ofiţer şi doi paramedici au intervenit în jurul orei 11.43 (13.43 ora României)”, au anunţat serviciile de urgenţă din vestul Midlands.

De asemenea, autorităţile au precizat că femeia a suferit leziuni extrem de grave la nivelul capului şi medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-i salva viaţa.

”Din păcate, a devenit imediat clar că nimic nu se mai putea face pentru a o salva şi a fost declarată moartă la faţa locului”.

Furtuna Doris a provocat haos în întreaga ţară, iar până la 36 de zboruri au fost anulate pe aeroportul Heathrow, în vreme ce transporturile feroviare sunt afectate în toată Marea Britanie.

De asemenea, rafalele de vânt au atins până la 150 de km/oră în Ţara Galilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.