Autorităţile americane au anunţat miercuri după-amiază că o alunecare de teren masivă a acoperit o întreagă secţiune din renumita autostradă litorală a Californiei. Nicio persoană nu a fost rănită în urma alunecării de teren, după ce peste un milion de tone de roci şi nisip s-au prăbuşit în ocean la aproximativ 12 kilometri de localitatea San Luis Obispo, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O secţiune de aproximtiv jumătate de kilometru din autostradă a fost complet acoperită în urma alunecării de teren, care a format un deal înalt de 12 metri în mijlocul autostrăzii litorale de la Oceanul Pacific.

Departamentul Transporturilor încearcă să elimine rocile aduse de alunecare de teren pe autostradă litorală a Californiei.

”Mama Natură şi-a făcut treaba”, a scris agenţia într-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, autorităţile nu cunosc când vor putea să redeschidă secţiunea din autostradă, care era închisă după ce mai multe alunecări de teren au avut loc de la începutul anului şi până în prezent pe coasta Oceanului Pacific.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.