Autorităţile franceze au evacuat vineri după-amiază sute de turişti, după descoperirea unui pachet suspect în Turnul Eiffel. Evacuarea s-a încheiat după aproximativ o oră, iar geniştii au declarat că a fost vorba despre o alertă falsă, scrie The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Turnul Eiffel a fost evacuat. Nicio panică, totul se desfăşoară în mod calm”, a scris un turist pe Twitter.

O echipă de genişti a intervenit în zonă pentru a inspecta un pachet suspect, dar alerta de securitate s-a dovedit în scurt timp falsă.

”Turnul Eiffel din Paris a fost evacuat. Acum totul este în regulă, după plecare geniştilor”, a scris un alt turist pe Twitter.

Acest incident are loc la doar o zi după ce un francez a încercat să intre cu o maşină în mulţimea adunată în faţa unei moschei din suburbia pariziană Creteil.

Suspectul a fost arestat la doar câteva minute după respectivul incident, în care nu a fost rănită nicio persoană. În acest caz, pietonii au fost protejaţi de barierele de beton instalate în faţa moscheii din Creteil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.