O adolescentă de 14 ani, care a fost drogată şi răpită, a fost localizată şi salvată de poliţia din San Jose (California), datorită aplicaţiei Snapchat pe care o avea instalată pe telefonul mobil, informează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Victima a utilizat contul ei de Snapchat pentru a-şi anunţa prietenii că a fost răpită şi că nu ştie unde se află. Prietenii au localizat-o şi au chemat poliţia", au anunţat autorităţile din San Jose.

La sosirea la motelul unde era sechestrată adolescenta, poliţiştii au identificat un suspect care ieşea din cameră şi au descoperit victima în interior.

Conform anchetei, suspectul, Albert Vasquez, 55 de ani, o întâlnise pe adolescentă într-o localitate vecină şi a drogat-o. El ar fi chemat doi presupuşi complici pentru a-l ajuta la transportarea victimei, care a fost violată. Cei trei suspecţi au fost încarceraţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.