Autorităţile neozeelandeze au expulzat duminică noaptea un diplomat american implicat într-un incident din Wellington, după ce reprezentanţii de la Washington au refuzat să-i ridice imunitatea pentru a fi audiat de către poliţiştii din Noua Zeelandă. Nu se cunosc mai multe detalii despre acuzaţiile care i se aduc diplomatului, dar cert este că la plecarea din Noua Zeelandă acesta avea un ochi învineţit şi nasul spart, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Diplomatul lucrează în cadrul ambasadei Statelor Unite din Wellington.

Autorităţile neozeelandeze au precizat că acesta a fost implicat pe 12 martie într-un incident, fără să dea mai multe detalii despre acuzaţiile care i se aduc.

Poliţiştii vor continua să ancheteze incidentul, care a avut loc la ieşirea din Wellington.

Toţi diplomaţii au imunitate în ceea ce priveşte punerea lor sub acuzare prin Convenţia de la Viena.

Ambasada Statelor Unite de la Wellington a refuzat să comenteze cu privire la detaliile acestui incident, care a dus la expulzarea unui diplomat din Noua Zeelandă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.