Prinţul Harry a dezvăluit că a plâns o singură dată după moartea mamei sale, Diana, Prinţesa de Wales, în 1997, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un nou clip de interviu care promovează publicarea autobiografiei sale Spare, Prinţul Harry povesteşte cum el şi Prinţul William nu au reuşit să-şi arate nicio emoţie în timp ce s-au întâlnit cu cei îndoliaţi în public.

El i-a spus lui Tom Bradby de la ITV că a plâns când mama lui a fost înmormântată.

Ducele de Sussex a spus că a simţit „o oarecare vină” plimbându-se printre mulţimile care au lăsat flori în faţa Palatului Kensington.

Absenţa Prinţesei Diana în viaţa Prinţului Harry este evidenţiată ca o temă în Spare. Cartea nu urmează să fie publicată până pe 10 ianuarie, dar extrase au apărut după ce unele exemplare au fost puse în vânzare devreme în Spania. 

În interviul ITV, care urmează să fie difuzat duminică seară, Prinţul Harry a spus că „toată lumea ştie unde erau” când mama lui a murit într-un accident de maşină la Paris, în august 1997.

El a spus că s-a uitat înapoi la filmările cu el şi fratele său întâlnindu-se cu cei îndoliaţi câteva zile mai târziu.

„Am plâns o dată, la înmormântare, şi ştii că am intrat în detalii [în Spare] despre cât de ciudat a fost şi o anumită vinovăţie pe care am simţit-o, şi cred că şi William a simţit-o, plimbându-se prin afara Palatul Kensington”, a spus el.

„Au fost 50.000 de buchete de flori pentru mama noastră şi acolo strângeam mâna oamenilor, zâmbind...Şi mâinile ude pe care le strângeam, nu puteam înţelege de ce le erau mâinile umede, dar erau de la lacrimile pe care le ştergeau”, a spus el.

Prinţul Harry adaugă: „Toată lumea a crezut şi a simţit că o cunoaşte pe mama noastră, iar cele două persoane cel mai apropiate de ea, cele două persoane cele mai iubite de ea, nu au putut să arate nicio emoţie în acel moment”.

Spare include detalii despre mersul prinţului Harry în spatele sicriului mamei sale la înmormântarea ei şi cum s-a simţit incapabil să plângă în public.

El scrie, de asemenea, despre cum a convins un şofer să-l ducă prin tunelul rutier din Paris, unde a murit mama lui, în speranţa că va pune capăt unui „deceniu de durere necruţătoare”.

Şi spune că tatăl său nu l-a îmbrăţişat când i-a dat vestea că prinţesa Diana a murit.

În fragmente din cartea sa, publicate în această săptămână, Harry acuză întreaga familie regală de la distanţă. El vorbeşte despre fotografiile cu el îmbrăcat în ofiţer nazist, care au stârnit un scandal pe când avea 20 de ani, acesta asigurând că William şi Kate l-au încurajat să aleagă acest costum. De asemenea, el povesteşte cum a aflat de moartea mamei sale, Lady Diana, cum a obiectat la faptul că tatăl său se recăsătorea cu Camilla - pe care o percepea drept o "mamă vitregă rea" - susţine că a ucis 25 de talibani când era angajat ca pilot de elicopter în Afganistan şi mărturiseşte că a testat cocaina.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.