Premierul Benjamin Netanyahu a declarat, duminică, la începutul şedinţei guvernului de la Tel Aviv, că Israelul nu "va fi de acord cu Hamas cu orice înţelegere şi la orice preţ".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să fiu clar cu privire la politica noastră - obiectivul esenţial este în primul rând eliminarea Hamas", a spus Netanyahu, conform Times of Israel.

Netanyahu a subliniat că Israelul nu va încheia războiul până când nu-şi va îndeplini toate obiectivele - "eliminarea Hamas, aducerea înapoi a tuturor ostaticilor noştri şi asigurarea faptului că Gaza nu va mai reprezenta niciodată o ameninţare pentru Israel".

Referindu-se la un potenţial acord privind ostaticii, Netanyahu spune că "nu vom fi de acord cu orice înţelegere, şi nici cu orice preţ".

El a spus că informaţiile apărute în presă despre faptul că ar fi fost de acord cu eliberarea unui număr mare de terorişti nu sunt adevărate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.