Ministerul Afacerilor de Externe al Muntenegrului a expulzat, joi, patru diplomaţi ruşi din cauza încălcării normelor diplomatice, a informat cotidianul Pobjeda din Podgoriţa, citând surse din minister, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O notă diplomatică a fost înmânată ambasadorului Rusiei în Muntenegru, iar diplomaţii ruşi vizaţi au la dispoziţie o săptămână pentru a părăsi ţara.

Muntenegru a expulzat deja un diplomat rus în luna martie, invocând încălcări ale normelor diplomatice. De asemenea, Macedonia de Nord şi Slovenia, ambele foste republici iugoslave şi membre NATO, au expulzat un număr de diplomaţi ruşi.

Oficialii de la Ministerul Afacerilor de Externe al Muntenegrului şi de la Ambasada Rusiei nu au putut fi contactaţi imediat pentru declaraţii referitoare la acest subiect. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.