Un bărbat care purta un costum de Moş Crăciun a murit după ce a căzut de la peste 20 de etaje, în timp ce escalada faţada imobilului în care locuia, la Celiabinsk, sub privirile familiilor care locuiesc în clădire, inclusiv soţia şi copiii bărbatului, reunite de sărbători, relatează Yahoo News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, un căţărător experimentat, a făcut această cascadorie în complicitate cu societatea care deţine locuinţele, pentru a-i impresiona pe copii din imobil, scriu The Independnet şi New York Post.

El a urcat pe acoperişul clădirii şi a instalat un sistem de corzi care să-i permită să coboare din etaj în etaj.

Din nefericire, după ce a început să coboare, una dintre corzi s-a desprins, iar bărbtul a căzut în gol.

”PÂNĂ ÎN ULTIMUL MOMENT, AM CREZUT CĂ ERA O GLUMĂ”

Moş Crăciunul a căzut de la o înălţime de peste 20 de etaje - aproximativ 50 de metri -, pe acoperişul curţii imobilului, în afara razei vizuale a persoanelor prezente.

Acestea nu au înţeles, de altfel, imediat, că tocmai s-a produs o dramă.

”Până în ultimul moment, am crezut că era un fel de păpuşă, că era o glumă”, declară un vecin, citat de Independent.

”Crăciunului a continuat. La început nu bănuiam că era vorba despre o tragedie”, a adăugat el.

După câteva minute, însă, corpul fără viaţă al Moş Crăciunului a fost găsit, iar convivii au conştientizat uluiţi drama.

În urma acestei seri traumatizante, societatea care administrează clădirea şi care a organizat funestul eveniment şi-a cerut scuze locuitorilor imobilului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.