Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut joi să consolideze capacităţile comune de apărare ale Rusiei şi Belarusului, inclusiv un sistem regional unificat de apărare aeriană, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Circumstanţele impun necesitatea de a lua măsuri comune urgente pentru a consolida capacitatea de apărare a statului Uniunii, a creşte gradul de pregătire pentru luptă a grupării regionale de trupe şi a sistemului regional unificat de apărare aeriană”, a spus el la o întâlnire cu ministrul apărării din Belarus Viktor Khrenin, la Moscova.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
De asemenea, Shoigu a numit Belarus cel mai apropiat prieten al Rusiei.
 
Alexander Lukaşenko, un aliat apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin, este singurul lider din Europa care a sprijinit invadarea Ucrainei de către Rusia. Graniţa belarusă cu Ucraina a fost folosită ca parte a invaziei trupelor ruse, mai precizează CNN. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.