Ministrul francez de Interne, Christophe Castaner, a declarat că activistele Femen care au reuşit să treacă de bariera de securitate, duminică, pe Champs-Elysees, nu au reprezentat o ameninţare pentru preşedintele american Donald Trump, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ele au fost neutralizate imediat. Nu aveau arme şi nu reprezentau o ameninţare. Este o operaţiune de comunicare vizuală practicată de Femen. Important este că nu au fost în pericol siguranţa cortegiului şi cea a preşedintelui SUA”, a spus Castaner.

Trei activiste Femen au reuşit să treacă de bariera de securitate, duminică, pe Champs-Elysees, la trecerea maşinii în care se afla Donald Trump.

Două activiste, care aveau scris pe corp mesaje ca: “Hypocrisy parad” şi “Gangsta party” au trecut de bariere aproximativ în acelaşi loc, cu puţin înainte de ora 11.00. A treia femeie a trecut de bariera de securitate în altă zonă a bulevardului. Cele trei activiste au fost reţinute, două lângă bariere şi una pe şosea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.