Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, l-a invitat, vineri, pe omologul său rus, Serghei Lavrov, la Paris, pentru a discuta despre criza din Ucraina, a anunţat, luni, Ministerul de Externe al Franţei, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lavrov a acceptat invitaţia, însă condiţia a fost ca întrevederea să aibă loc, doar dacă Rusia nu va lansa nicio invazie la adresa Ucrainei în următoarele zile, a mai precizat sursa citată.
Armata rusă a susţinut, luni, că sabotori ucraineni au încercat să pătrundă pe teritoriul Rusiei cu vehicule înarmate, o acuzaţie pe care Kievul a respins-o şi a denunţat-o drept „fake news” (ştiri false), pe fondul acuzaţiilor occidentale potrivit cărora Moscova ar putea inventa un pretext pentru a invada Ucraina.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.