Ministrul apărării din Israel, Yoav Gallant, a declarat că a finalizat o evaluare a situaţiei operaţionale cu înalţi oficiali din cadrul instituţiei de apărare israeliene, după atacul Iranului, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Împreună cu Statele Unite şi cu parteneri suplimentari, am reuşit să apărăm teritoriul statului Israel. Au fost provocate foarte puţine pagube - acesta este rezultatul operaţiunilor impresionante ale IDF (n.r. - forţele de apărare ale Israelului)", a declarat el.

Cu toate acestea, el a adăugat: "Campania nu s-a încheiat încă - trebuie să rămânem în alertă şi să fim atenţi la instrucţiunile publicate de IDF şi de Comandamentul de pe frontul intern. Trebuie să fim pregătiţi pentru orice scenariu. Acestea fiind spuse, am zădărnicit cel mai semnificativ val de atac şi am făcut-o cu succes."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.