Ambasadorul Austriei la Budapesta a fost convocat la Ministerul ungar de Externe cu privire la o postare ”scandaloasă” a directorului general al televiziunii publice austriece ORF pe pagina sa de Facebook, la adresa premierului ungar Viktor Orban, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Mate Paczolay, joi. Postarea preciza că dacă premierul Orban ar avea un atac de cord, ar fi ”un lucru corect”, relatează The Budapest Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorului general al televiziunii publice austriece ORF, Karl Pachener, a scris în postarea care ulterior a fost ştearsă de pe Facebook, că dacă premierul ungar Viktor Orban ar suferi un atac de cord, ar fi ”un lucru corect”, a afirmat Paczolay.

Ministerul ungar de Externe aşteaptă o explicaţie în privinţa ”afirmaţiei grosolane şi profund şocante” din partea ambasadorului austriac, vineri, a mai precizat Paczolay.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.