Zece persoane au fost murit, sâmbătă, în urma unei coliziuni între un camion şi o furgonetă în statul mexican San Luis Potosi (centru-nord), au anunţat autorităţile locale, citate de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul, care a avut loc sâmbătă dimineaţa, a provocat moartea a cinci femei, patru minori şi un bărbat, a precizat parchetul local într-un comunicat, adăugând că mai multe persoane au fost de asemenea rănite.

Accidentele de circulaţie din Mexic au înregistrat o creştere în ultimii ani, de la 301.678 în 2020 la 377.231 în 2022, potrivit celor mai recente cifre ale Institutului Naţional de Statistică.

Duminica trecută, cinci turişti argentinieni şi un cetăţean mexican au murit într-un accident rutier în statul Quintana Roo, unde se află puncte turistice precum Cozumel şi Cancun. La sfârşitul lunii ianuarie, o coliziune între un autocar şi o semiremorcă a provocat moartea a 19 persoane şi rănirea altor 22 în statul Sinaloa din nord-vestul ţării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.